Εθνικός Κ.Σ. - Τερψιθέα Ευαγγελίστριας. : 75 - 66 | Φύλλο Αγώνα

Ένα γήπεδο . Δύο ομάδες . Δύο προπονητές . 22 παίχτες . Ένας αγώνας . Ένας νικητής . 40 λεπτά . Νικητής το άθλημα και ο ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.Σ. , ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά , για να κάμψει την αντίσταση της διαβασμένης ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ , η οποία δίκαια βρίσκεται στη 2η θέση . Η γηπεδούχος ομάδα , με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην 1η θέση και αήττητη .

Αναλυτικά : ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.Σ. - ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΥΑΓΓ. : 75 - 66 ( Τελικό σκορ )

Δεκάλεπτα : 18 - 21 , 37 - 34 , 58 - 49 , 75 - 66

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Λαμπρέλης , Μαγή

ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.Σ. ( Νέτας ) : Οταμπασίδης 9(1) , Προδρομίδης 7(1) , Καλτσούνης 20(2) , Γκάζος 7(1) , Καπετανίδης 3 , Χουρίδης 12 , Στρίμτσος 3(1) , Σταυρίδης 2 , Βατιάνης 11 , Μπρακόπουλος , Χιτ 1

ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΥΑΓΓ. ( Νταλής ) : Γεωργακάκης 11 , Τσιτσίρκος 8(1) , Ευαγγέλου 1 , Δημόπουλος 8(1) , Βαρυτιμίδης 10 , Τελαδάρης 14(2) , Βάϊνας 7(1) , Δεληγιάννης 7 , Τσέρογλου , Γιαννέλης

Εθνικός Κορδελιού - Ευόσμου Κ.Σ Basketball


Γκογκάκης Χρήστος: Ανακοίνωση αποχώρηση από τη γυναικεία ομάδα του ΗρακλήΜετά από τον αγώνα της Κυριακής ζήτησα από την κυρία Τραμουντάνη να αποχωρήσω από την ομάδα, η οποία και το δέχτηκε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα στο μέλλον θα κάνει νίκες, αλλά για να γίνεις ομάδα μπαίνουν στην εξίσωση και άλλοι παράγοντες.

Να ευχαριστήσω πραγματικά την κ. Τραμουντάνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την στήριξη της, τον κ. Πάπα για την άψογη συνεργασία που πάντα ήταν δίπλα μου, τον συνεργάτη μου Ελευθεριάδη Νίκο, τον Τάκη, την Δέσποινα, την Νικολέττα.

Προπαντός όλες τις παίχτριες χωριστά που πραγματικά νιώθω την στεναχώρια τους για την πορεία της ομάδας.

Πλέον κοριτσάρες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και είμαι σίγουρος θα το κάνετε

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *