Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Επίσκεψη Θοδωρή Ζάρα |2nd Xmas Shooting Camp Μαχητών Πειραματικού| Vid - Pics

Τελευταία μέρα σήμερα για το 2nd Christmas Shooting Camp των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , με τον παίκτη του ΠΑΟΚ , Θοδωρή Ζάρα να κάνει την εμφάνισή του . Ο σουτέρ του ΠΑΟΚ έδωσε τις συμβουλές του, όσον αφορά το σουτ , στα παιδιά και απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις , οι οποίες αφορούσαν την καριέρα του.
Δίπλα στην προσπάθεια βελτίωσης των παιδιών ο επικεφαλής του Project Νίκος Χασόπουλος , ο Τόλης Συμεωνίδης αλλά και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Γεροφώτης .
Τα παιδιά , εκτός από την ομαδική φωτογραφία , βγήκαν και ατομικές με το Θοδωρή Ζάρα . Όσα παιδιά και γονείς ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις φωτογραφίες να επικοινωνήσουν με το GrSpotakia .
Οι φωτογραφίες θα δίνονται σε υψηλή ανάλυση και δωρεάν στα παιδιά και τους γονείς από το GrSpotakia

Παρακολουθείστε το βίντεο της τελευταίας μέρας  στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες της τελευταίας ημέρας του Camp


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *