Μαχητές Πειραματικό-Αίας Ευόσμου 57-67 U20M ΕΚΑΣΘ 2018-19 HL

Μαχητές Δόξας Πεύκων (Παπαβασιλείου ) : Καραγιαννίδης 19(3), Παλιαχάνης 8, Κλωνάρας 9(1), Ντίτσιος, Τσιμίδης 4, Βαϊντερλής 3, Χριστοφόρης 6(2), Λαζάρου 7, Κουνατιδης

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος-Κόρκας) : Σαββίδης 15(1), Βαρδής, Παντόπουλος 7, Λαζαρίδης 8(1), Τσαούσης 9, Καρασίμος, Σεκαδάκης, Νέσης 7(1), Μπρουκς 21(5)

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ νέων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων και του Αία Ευόσμου.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

1η Επιμορφωτική Αθλητική Ημερίδα Ακαδημιών Μπάσκετ Ηρακλή

¨Μια ημερίδα που όλοι οι γονείς , προπονητές και μικροί αθλητές πρέπει να παρακολουθείσετε . Καταξιωμένοι επιστήμονες δείχνουν το δρόμο για καλύτερους αθλητές και καλύτερη αθλητική παιδεία .
Μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση των ακαδημιών του Ηρακλή την οποία διοργάνωσε ο Χρήστος Παπαδούλης , ο οποίος ήταν και ο συντονιστής .
Την διοίκηση εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Διονύσης Κοντοτάσιος και ο γιατρός της ομάδας ,ορθοπεδικός Κώστας Μανώλογλου που Απηύθηνε και χαιρετισμό .
Την ΕΚΑΣΘ  εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ.Βαμβακουδης .

Ομιλητές της εκδήλωσης :

Ο καθηγητής Χρήστος Γαλαζούλας , η ψυχολόγος της ομάδας Παναγιώτα Νταμβοπούλου  και ο διαιτολόγος - διατροφολόγος Βασίλης Τσιρόνης.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία της αντρικής ομάδας μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη με τον προπονητή Κώστα Μέξα ,τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον βοηθό προπονητή Γιάννη Ντάγιο .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *