Ελπίς Αμπελοκήπων : Ημερίδα διατροφής και ψυχολογίας στον αθλητισμό | Vid - Pics


Με μεγάλη επιτυχία σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/11 και ώρα 11.30πμ στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η Ημερίδα ΄΄ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ΄΄.

Η ημερίδα απευθυνόταν στα παιδιά των ακαδημιών του μπάσκετ και του βόλλεϋ,στους γονείς, τους προπονητές και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με την “εκπαίδευση” των νεαρών αθλητών.

Οι θεματικές ενότητες της και οι ομιλητές ήταν:
Στάγκου Μυρτώ (ψυχολόγος): «Διαχείρηση των Συναισθημάτων στον Αθλητισμό»
Βλάχου Αθανασία (διατροφολόγος-διαιτολόγος): «Διατροφικές ανάγκες ενός αθλητή».


Σκοπός της ημερίδας ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τόσο των γονιών όσο και των αθλητών του συλλόγου μας σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας από έμπειρους στον τομέα τους επιστήμονες.

Στην έναρξη της ημερίδας απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου,ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ κ.Σάββας Λόρτος και ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ κ.Κώστας Χαριτωνίδης.


Την εισαγωγή και το συντονισμό της ημερίδας διετέλεσε η δημοσιογράφος κα Σαμολαδά Μαρία.
Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές ερωτήσεις.


ΗΕλπίδα Αμπελοκήπων ευχαριστεί  τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ.Λάζαρο Κυρίζογλου για την διάθεση του Πολιτιστικού Κέντρου που πραγματικά είναι ένα στολίδι στό Δήμο ,τους υπαλλήλους του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους και τους χορηγούς : το τυρί ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ,την εταιρία ΒΙΚΟΣ,την BIOGAIA,την IOVIR και την εταιρία AETREX για την δωρεάν πελματογράφηση!

Παρακολουθείστε όλη την εκδήλωση στο κανάλι μας στο YoutubeΠαρακολουθείστε τι δήλωσαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ , Σάββας Λόρτος και ο υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων , Σταύρος Γουναρίδης .Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας .


0 Comentarios