Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Πρωτέας | Δύσκολα πέρασε από τη Νεοχωρούδα

Δύσκολη νίκη για την ομάδα του Πρωτέα στην έδρα του επί του Αγ.Γεωργίου Νεοχωρούδας με 75 - 56. Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο και καμία ομάδα δεν μπορούσε να επιβάλει το ρυθμό της.Οι παίκτες του Πρωτέα πήραν την διαφορά στο τελευταίο 10λεπτο.

Διαιτητές:Μαγή - Ξενιτόπουλος.

Δεκάλεπτα:18-11, 27-25, 49-45, 75-56

Πρωτέας:Γουναρίδης, Συμεωνίδης 11, Λαγούρος, Πλιόσκας Θ 13(1), Πλιόσκας Β 6, Πανταζής 5, Μόσχου, Γιαννακούδης 8, Ρατόπουλος 27,  Παπαγιαννίτσης,Μπαλαφούτης 2 , Σημαιοφορίδης 3(1).

Αγ.Γεώργιος Νεοχωρούδας:Καλαιτζής,Αλεξίου 7(1), Ναβροζίδης 2, Καζελίδης 2, Βενιζέλος 17(3), Γιαννακούλας Γ 7, Τσουματίδης 11(1), Σάρμης, Κωστής 3(1), Τανατσίδης, Μαρούδας,Καραγιαννίδης, Γιαννακούλας Χ 7(1).

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *