Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Νίκη της ΗΟΟΡ επί του ΠΑΟΚ


Την νίκη με 62-57 πήρε το παιδικό τμήμα της ΗΟΟΡ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
Δεκάλεπτα: 8-19, 25-25, 44-39, 62-57
Διαιτητές: Κώνης - Παπαδόπουλος
HOOP ( Μασλαρινός-Αστεριάδης ): Γιανναράς 26(3), Φωτόγλου, Μασλαρινός 2, Μύσταξ - Κοσέογλου, Μουρατίδης 5(1), Ιωαννίδης, Βέτος, Σπάνδος 2, Πανούδης 10, Παντελίδης 17(2).
ΠΑΟΚ(Ρόδας - Ντίκας): Τσελεπίδης 2, Παπαδόπουλος, Τονιάδης, Σανιώτης, Μποζίνης 6, Λεονταρίδης 1, Κωνσταντινίδης 14 (2), Αστεριάδης 17(3), Σιδηρόπουλος 4, Τσιπουρίδης 2, Κούσιος 9(1), Παλαμίδης 2.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *