Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Νίκη για το ανδρικό τμήμα της ΗΟΟΡ!


Την νίκη με 85-74 πήρε το ανδρικό τμήμα της ΗΟΟΡ στην αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο.

Αναλυτικά:

Διαιτητές: Σπυριάδης, Καραγιαννίδης

Δεκάλεπτα: 18-15, 41-32, 63-52, 85-74

ΗΟΟΡ (Μασλαρινός - Τσίμπος): Ποϊριάδης, Τσακίρης 18 (3), Αντώνης 6(2),Κωτσόπουλος, Πετράς 4(1), Καρβουνιάδης 3(1), Παντελίδης 22(4), Καραδήμος, Κάζης, Μουρατίδης 19(2), Χαλβατζής 8(1), Σιδηρόπουλος 3.

Άγιος Δημήτριος(Κουνάρας - Μακρυδάκης): Νικολαΐδης 22, Τσιαβαλιάρης 6(1), Οικονόμου 12(2), Τσιουρτζιώρης, Γιαγκόπουλος 12(3), Μπατσίλας 4, Χαλκίδης 2, Κουφός 2, Κασαλλέρης 14(2), Βουγιουκλής

Συντάκτης: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *