Ημιτελικός κυπέλλου Γυναικών ΕΚΑΣΘ| Πιο αποτελεσματική στο τέλος η ΜΕΝΤ |Vid

Ντέρμπι στον ημιτελικό κυπέλλου γυναικών ο οποίος έγινε στην ΜΕΝΤ , με τη γηπεδούχο να φιλοξενεί την ομάδα του Πανοράματος.

 1ο Δεκάλεπτο
Η ομάδα του Πανοράματος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-4. η ομάδα της ΜΕΝΤ ισορρόπησε γρήγορα και προηγήθηκε με 11-9

2ο Δεκάλεπτο
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και με 0-7 , προηγήθηκαν στα πέντε από το τέλος του δεκαλέπτου 11-16. Η ΜΕΝΤ σκόραρε για πρώτη φορά αφού πέρασαν 7 λεπτά και 30 δεύτερα με την Τσαλοπούλου να κάνει το 13-16 και  την Ακσεχέρογλου να ισοφαρίζει με τρίποντο , φέρνοντας το παιχνίδι ισόπαλο στο ημίχρονο.

3ο Δεκάλεπτο
Η ΜΕΝΤ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε  στα μισά του δεκαλέπτου 22-18 και έφτασε τη μέγιστη διαφορά του αγώνα 27-20 3 λεπτά από το τέλος.
Παρ όλα αυτά η μάδα του Πανοράματος αντέδρασε και προηγήθηκε 27-28 δευτερόλεπτα απο το τέλος της περιόδου , η οποία όμως έκλεισε με δίποντο που πέτυχε η ομάδα της ΜΕΝΤ 29-28.

4ο Δεκάλεπτο
Οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα . Η  ΜΕΝΤ ήταν καλύτερη στα τελευταία 3 λεπτά και πιο αποτελεσματική . Κατάφερε να πετύχει τους πόντους που χρειαζόταν και να κερδίσει τον ημιτελικό .

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube


0 Comentarios