Άρης WBC | Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας | Promo video

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του γυναικείου Άρη , σε πολύ δελεαστική τιμή . Είναι μια ευκαιρία για όλους όσοι θέλετε και δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθείσετε ποιοτικό γυναικείο μπάσκετ να επισκεφτείτε το Αλεξάνδρειο .
Η ομάδα του Άρη φέτος εμφανίζεται ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι και θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Παρακολουθείστε το promo video

Φοίβος Γυμνόπουλος : Από καρδιάς δήλωση με μήνυμα για τους άρχοντες του Ελληνικού μπάσκετ

Ο Αίας για ακόμη μια αγωνιστική έπαιξε με μείον τέσσερις στην πρώτη και δυο στη δεύτερη παίκτες . Παρ όλα αυτά βγήκε νικητής , μιας και πέρασε από την έδρα της ΔΕΚΑ , σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα .
Διαβάστε τι δήλωσε  ο προπονητής του Αία Ευόσμου :

Μετά και το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής θεωρώ χρέος μου να μιλήσω και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ οι οποίοι αξίζουν το σεβασμό όλων των παραγόντων του μπάσκετ (προπονητών,διαιτητών,παραγόντων,φιλάθλων) γιατί οι περισσότεροι   είναι φοιτητές σε εξαιρετικές σχολές και παρότι ερασιτέχνες δουλεύουν ,προσπαθούν,αφιερώνουν χρόνο επαγγελματιών στο μπάσκετ έχουν όνειρα και στόχους και προσπαθούν με ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ να τα καταφέρουν.
     Είναι ΑΔΙΚΟ γι αυτούς να αγωνιζόμαστε τις δυο πρώτες αγωνιστικές χωρίς τα δελτία 4 παιδιών στην πρώτη και 2 στη δεύτερη !!! Θα παρακαλέσω όλους τους φορείς να σεβαστούν τον κόπο και την προσπάθεια αυτών των παιδιών...
Με απόλυτη ταπεινότητα κ με μοναδικό σκοπό το καλό των παιδιών και του μπάσκετ...
Ο προπονητής τους ΦΟΙΒΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *