Δύναμη , Έκρηξη και Ισορροπία με τη Μάγδα Καραμπατζάκη | Vid - Pics

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ


Παρακολουθείστε τα βίντεο


ΖΕΣΤΑΜΑ: ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με ποδήλατο 5’. Ακολουθεί μια σειρά από δυναμικές διατάσεις και δρομικές και έπειτα εκτελούμε ένα κομμάτι ασκήσεων που περιλαμβάνουν την ενδυνάμωση του κορμού , κάτω άκρων και ισχύων.
Για την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων θα χρειαστούμε ένα μίνι λάστιχο.


Άσκηση κορμού στο TRX: Εδώ απομονώνουμε την άσκηση στη κίνηση των χεριών. Το σώμα διατηρείται σε ευθεία και δουλεύουμε πλάγια μετατόπιση των χεριών και επαναφορά 4Χ10

Άσκηση ισορροπίας πάνω σε BOSU ball: Εκτελούμε κάθετα αλματάκια με αλλαγές των ποδιών επάνω 3Χ10+10

Άσκηση με αντίσταση: Εκτελούμε μετωπιαία πίβοτ με λάστιχο και medball 2Χ10+10 και το ίδιο με ραχιαίο πίβοτ 2Χ10+10

Άσκηση πλάτης στο TRX: Κρατώντας το σώμα σε ευθεία πάντα εκτελούμε κάμψεις πλάτης με έσω στροφή στο ανέβασμα των χεριών 3Χ10

Άσκηση με σχοινιά: Το σώμα σε θέση άμυνας με πόδια σταθερά λυγισμένα και ίσια πλάτη εκτελούμε «κύμματα» δουλεύοντας εναλλάξ τα χέρια (15’’) κ…

PIC #6 | 1η ημέρα | Pics


Με κορυφαία ονόματα καλεσμένων  ξεκίνησσε η πρώτη μέρα του Personal Improvement Camp #6 που ανοίξε τις πόρτες του σήμερα 6 Αυγούστου στην κατασκήνωση "Γλάροι" στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Η Στέλλα Καλτσίδου μας μίλησε για την εμπειρία της σε όλες τις Εθνικές ομάδες, για την 4η θέση στο Eurobasket με την Εθνική Γυναικών αλλά και τη μεταγραφή της στην πρωταθλήτρια ομάδα Πολωνίας Πολκοβίτσε.
Η Σταμάτη Εβίνα μοιράστηκε τις εμπειρίες της για την Εθνική ομάδα γυναικών, το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την επέκταση του συμβολαίου της με την ομάδα του Ολυμπιακού για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Και η Κοτσιάφτη Αλεξάνδρα, πρωταθλήτρια Ευρώπης και MVP τον περασμένο Ιούλιο με την Εθνική Μπάσκετ Κωφών Γυναικών, 1η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες και πολλά πολλά άλλα που θα αφήσουμε την ίδια να μας τα πει.

Δείτε τις φωτογραφίες από την 1η ημέρα του Camp της Ελένης Καφαντάρη , PIC #6 , στους Γλάρους στη Χαλκιδική.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ