Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Αίας Ευόσμου 2017-18|Ταλέντο και πολύ μέλλον | Vid

Ίσως η πιο αθλητική και νεανική ομάδα του περσινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ εθνικής . Νέος προπονητής , Φοίβος Γυμνόπουλος , και πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας παικτών. 
Από τις ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις στο γήπεδο , μιας και το θέαμα , λόγω της αθλητικής κατάστασης των παικτών της , είναι το βασικό της χαρακτηριστικό . Με καμιά έκπτωση στην άμυνα ο "τρελός " όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί , Φοίβος Γυμνόπουλος , μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένος , όπως και η πορεία της ομάδας , αναλογικά με την εποχή και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε .
Αν και η επιτυχία στις περισσότερες των περιπτώσεων συνοδεύεται με τρόπαιο ή άνοδο , η ομάδα του Αία δεν ήταν μακρυά, τουλάχιστον από την άνοδο .
Καταλυτική η απειρία των παικτών , η κακή αρχή και το τελευταίο παιχνίδι .
Επίσης η πορεία της στο Final 4 των νέων αποδεικνύει την πολύ καλή δουλεία , αλλά και ότι ο Αίας έχει πολύ μέλλον.
Περιμένουμε τη νέα σεζόν , της οποίας η προετοιμασία ξεκινάει, για τις περισσότερες ομάδες μετά τον δεκαπενταύγουστο , ένα ανάλογο θέαμα και φυσικά μια καλύτερη πορεία η οποία είναι και επιταγή των οπαδών της ομάδας .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *