Δύναμη , Έκρηξη και Ισορροπία με τη Μάγδα Καραμπατζάκη | Vid - Pics

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ


Παρακολουθείστε τα βίντεο


ΖΕΣΤΑΜΑ: ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με ποδήλατο 5’. Ακολουθεί μια σειρά από δυναμικές διατάσεις και δρομικές και έπειτα εκτελούμε ένα κομμάτι ασκήσεων που περιλαμβάνουν την ενδυνάμωση του κορμού , κάτω άκρων και ισχύων.
Για την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων θα χρειαστούμε ένα μίνι λάστιχο.


Άσκηση κορμού στο TRX: Εδώ απομονώνουμε την άσκηση στη κίνηση των χεριών. Το σώμα διατηρείται σε ευθεία και δουλεύουμε πλάγια μετατόπιση των χεριών και επαναφορά 4Χ10

Άσκηση ισορροπίας πάνω σε BOSU ball: Εκτελούμε κάθετα αλματάκια με αλλαγές των ποδιών επάνω 3Χ10+10

Άσκηση με αντίσταση: Εκτελούμε μετωπιαία πίβοτ με λάστιχο και medball 2Χ10+10 και το ίδιο με ραχιαίο πίβοτ 2Χ10+10

Άσκηση πλάτης στο TRX: Κρατώντας το σώμα σε ευθεία πάντα εκτελούμε κάμψεις πλάτης με έσω στροφή στο ανέβασμα των χεριών 3Χ10

Άσκηση με σχοινιά: Το σώμα σε θέση άμυνας με πόδια σταθερά λυγισμένα και ίσια πλάτη εκτελούμε «κύμματα» δουλεύοντας εναλλάξ τα χέρια (15’’) κ…

Αίας Ευόσμου 2017-18|Ταλέντο και πολύ μέλλον | Vid

Ίσως η πιο αθλητική και νεανική ομάδα του περσινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ εθνικής . Νέος προπονητής , Φοίβος Γυμνόπουλος , και πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας παικτών. 
Από τις ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις στο γήπεδο , μιας και το θέαμα , λόγω της αθλητικής κατάστασης των παικτών της , είναι το βασικό της χαρακτηριστικό . Με καμιά έκπτωση στην άμυνα ο "τρελός " όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί , Φοίβος Γυμνόπουλος , μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένος , όπως και η πορεία της ομάδας , αναλογικά με την εποχή και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε .
Αν και η επιτυχία στις περισσότερες των περιπτώσεων συνοδεύεται με τρόπαιο ή άνοδο , η ομάδα του Αία δεν ήταν μακρυά, τουλάχιστον από την άνοδο .
Καταλυτική η απειρία των παικτών , η κακή αρχή και το τελευταίο παιχνίδι .
Επίσης η πορεία της στο Final 4 των νέων αποδεικνύει την πολύ καλή δουλεία , αλλά και ότι ο Αίας έχει πολύ μέλλον.
Περιμένουμε τη νέα σεζόν , της οποίας η προετοιμασία ξεκινάει, για τις περισσότερες ομάδες μετά τον δεκαπενταύγουστο , ένα ανάλογο θέαμα και φυσικά μια καλύτερη πορεία η οποία είναι και επιταγή των οπαδών της ομάδας .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ