2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Αίας Ευόσμου 2017-18|Ταλέντο και πολύ μέλλον | Vid

Ίσως η πιο αθλητική και νεανική ομάδα του περσινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ εθνικής . Νέος προπονητής , Φοίβος Γυμνόπουλος , και πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας παικτών. 
Από τις ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις στο γήπεδο , μιας και το θέαμα , λόγω της αθλητικής κατάστασης των παικτών της , είναι το βασικό της χαρακτηριστικό . Με καμιά έκπτωση στην άμυνα ο "τρελός " όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί , Φοίβος Γυμνόπουλος , μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένος , όπως και η πορεία της ομάδας , αναλογικά με την εποχή και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε .
Αν και η επιτυχία στις περισσότερες των περιπτώσεων συνοδεύεται με τρόπαιο ή άνοδο , η ομάδα του Αία δεν ήταν μακρυά, τουλάχιστον από την άνοδο .
Καταλυτική η απειρία των παικτών , η κακή αρχή και το τελευταίο παιχνίδι .
Επίσης η πορεία της στο Final 4 των νέων αποδεικνύει την πολύ καλή δουλεία , αλλά και ότι ο Αίας έχει πολύ μέλλον.
Περιμένουμε τη νέα σεζόν , της οποίας η προετοιμασία ξεκινάει, για τις περισσότερες ομάδες μετά τον δεκαπενταύγουστο , ένα ανάλογο θέαμα και φυσικά μια καλύτερη πορεία η οποία είναι και επιταγή των οπαδών της ομάδας .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *