Φοίβος Γυμνόπουλος: Όσο πιο ψηλά γίνεται

GrSp:Τελικά η επιθυμία σου να είσαι προπονητής  στη Β εθνική έγινε πραγματικότητα και συνεχίζεις στον Αία ή θα συνέχιζες έτσι και αλλιώς ;

Φ.Γ. :Η επιθυμία μου είναι  να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται. Το γεγονός οτι κάναμε ενα βήμα παραπάνω μόνο θετικά το βλέπω. Έγινε κάτι που θεωρώ πως ήταν η φυσική εξέλιξη της πορείας της ομάδας και της δίκης μου να βρισκόμαστε όλοι μαζί στην Β'εθνική.GrSp: Ήδη παρατηρούμε ότι η ομάδα έχει κρατήσει το βασικό κορμό της . Αλλάζοντας κατηγορία θα αλλάξει και τρόπος που θα αγωνίζεται η ομάδα ή θα δούμε πάλι πίεση και εντυπωσιακό μπάσκετ;

Φ.Γ.:  Στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον κορμό της τον ίδιο δυστυχώς όμως οι υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε όλους τους συλλόγους καθιστούν λιγο ευμετάβλητα τα πλάνα και τα σχέδια των προπονητών. Αυτό που σίγουρα για μενα δεν μεταβάλλεται είναι ο τρόπος που σκέφτομαι το παιχνίδι οπότε τα στοιχεία της ομάδας μας και οι επιλογές μας σε αθλητές θα είναι τέτοιες που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στι…

Με μεγάλη επιτυχία & πολλές υποσχέσεις έκλεισε το Specific Configuration Shooting Camp 2018 της ακαδημίας “Future Stars” του Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ Καλαμαριάς. Φωτορεπορτάζ

Με το Specific Configuration Shooting Camp που διοργάνωσε η ακαδημία  basketball “Future Stars” του Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ Καλαμαριάς από τις 11 έως 15 Ιουνίου 2018 στο κλειστό γήπεδο του Φοίνικα και κάθε μέρα «ασταμάτητα» τέσσερις  ώρες, μία… μεγάλη ολοκληρωμένη σεζόν έφτασε στο τέλος της!

Στο shooting camp συμμετείχαν συνολικά 45 αθλητές & αθλήτριες  εξωτερικοί από διάφορες ομάδες Συλλόγων της Θεσσαλονίκης και από την ακαδημία Future Stars.

Την τελευταία ημέρα «επίσημος» προσκεκλημένος  στο Camp ήταν ο αθλητής  της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρης  Κατσίβελης, ο οποίος  μίλησε στα  παιδιά για την χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα τέτοιου είδους camp. Επίσης απάντησε σε πολλές  ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι αθλητές.


Το Specific Configuration Shooting Camp 2018 το βράδυ της Παρασκευής έριξε την  αυλαία του, με τις απονομές των νικητών στα ατομικά & ομαδικά διαγωνιστικά,  Beat the Pro, Free Throw και Shooting League καθώς και αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
    
Τελειώνοντας  ο προπονητής & υπεύθυνος του προγράμματος του Shooting Camp Θανάσης Κυρκούσης  και ο προπονητής Γιάννης Πολίτης  υπεύθυνος επικοινωνίας & marketing, ευχαρίστησαν όλους τους προπονητές  που συμμετείχαν Κατερίνα Καρακασίδου, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Κώστα Βλόστο, Αλέξανδρο Δέμπη και Μάρκο Πούλιο.

Ευχαριστούν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον Παναγιώτη Χορόζογλου για την επίσκεψη του αθλητή τους  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ. 
Επίσης ευχαριστούν την Εταιρεία  «KYANA» και ιδιαίτερα τον Γιάννη Βασιλειάδη για την ευγενική χορηγία των T-Shirts.
Το Greek Restaurant «ΑΛΑΣ» (Βασ. Όλγας 214) για την ευγενική του χορηγία να δεξιωθεί το βράδυ της Τρίτης 12/6/2018 όλους τους προπονητές του Camp.
Την Μπουγάτσα –Κρέπα- Καφέ «ΒΑΛΑΝΤΗΣ» (Ν. Κρήνη Καλαμαριάς), για την προσφορά των καθημερινών  αναψυκτικών   & coffees  στο προπονητικό  Team.
Επίσης ευχαριστούν  τα αθλητικά site  tsiotras.blogspot.com & Gr Spotakia® για την συνεχή φιλοξενία και ενημέρωση των δραστηριοτήτων της ακαδημίας μας.  
Τέλος, ευχαριστούν  όλους τους γονείς των αθλητών/αθλητριών που συμμετείχαν στο Camp.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *