ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

ΠΑΟΚ(Κ16)- Μαχητές Πειραματικό(K16) 80- 68 HL 2021- 22

 Οι καλύτερες φάσεις του παιδικού τμήματος των Μαχητών Πειραματικό με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ , στα πλαίσια του Παιδικού πρωταθλήματος μ...

Βογιατζής , Χατζημιχαηλίδης και Στόλης συνεχίζουν στα Πεύκα


Τρεις σημαντικές ανανεώσεις έγιναν για την ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων  στο πλαίσιο της σεζόν 2018-19. Τρεις παίκτες με σημαντική συμμετοχή και συνεισφορά θα φορέσουν για ακόμη μια φορά τη φανέλλα των Πεύκων.
Πρόκειται για τους Λέανδρο Βογιατζή, Νίκο Χατζημιχαηλίδη και Δημήτρη Στόλη. Για τον  Λέανδρο και το Νικο θα είναι η τρίτη τους χρονιά στην ομάδα ενώ για το Δημήτρη η πέμπτη . 
Μετά από μια παραγωγική χρονιά που είχαν και οι τρεις  αθλητές και ενώ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για όλους από πολλές ομάδες, πίστεψαν στο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση  και  επέλεξαν για ακόμη μια χρονιά να  αγωνιστούν με τα χρώματα των Μαχητών . 
Η διοίκηση τους εύχεται μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.

 
 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

0 Comentarios