ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Εύα Νάστου : Να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας

Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου μπαίνει αυτήν την εβδομάδα σε ρυθμό πρωταθλήματος . Αντιμετωπίζει στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου ...

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη


Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την
θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού.
Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας.
Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανάδειξητων δυνατών σημείων και τη βελτίωση των αδυναμιών σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνουν δεξιότητες. Στις ατομικές προπονήσεις παρέχεται ο μέγιστος χρόνος διδασκαλίας με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες ενώ στο πρόγραμμα μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές από 10 ετών και άνω
Τα γκρουπ προπόνησης τα οποία θα είναι εώς 4 άτομα θα περιλαμβάνουν αθλητές με παρόμοιο επίπεδο δεξιοτήτων αλλά και ίδιο σημείο αναφοράς σε σχέση με την αγωνιστική τους θέση. Δίνεται έμφαση σε στοιχεία του παιχνιδιού ενώ την ίδια στιγμή δημιουργούνται αρκετές καταστάσεις 1 εναντίον 1 ώστε ο αθλητής να “δουλέψει” πάνω στις ικανότητες του σε συνδυασμό με την λήψη αποφάσεων.
Δημιουργούνται επί της ουσίας συνθήκες ανταγωνισμού και συνεργασίας με στόχο ο παίκτης να μπορέσει να “διαβάσει” όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι.

Οι  προπονήσεις θα διεξάγονται σε τρεις περιόδους:

  • 1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2 Ιουλίου έως 6 Ιουλίου
  • 2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 9 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου
  • 3η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου

Τιμές προπονήσεων:

10€/προπόνηση    ή
50€ η μία περίοδος (5 Προπονήσεις),
80€ οι δύο (10 προπονήσεις) και
110€ οι τρεις (15 προπονήσεις)

0 Comentarios