ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Live Score : Μαχητές Πειραματικό - Ηρακλής | Εφηβικό 23/10/2021

  ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 1ο : 16-17 2ο : 43-39 3ο : 59-54 4ο : 81-76

Ανανέωσε ο Γεροφώτης - Βοηθός ο ΠαπαβασιλείουΑπό τη Διοίκηση της ομάδος πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση
" Η Διοίκηση των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Δημήτρη Γεροφώτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γεροφώτης είχε οδηγήσει την ομάδα του Πειραματικού στην άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Β' Εθνική ενώ πέρσι ανέλαβε την ομαδα των Πεύκων μετά την ένωση των Μαχητών με το Πειραματικό.
Στο πλευρό του προπονητή μας θα είναι φέτος ο Δημήτρης Παπαβασιλείου. Ο Δημήτρης  είναι στο χώρο της προπονητικής από το 2006 και έχει περάσει από όλα τα πόστα. Εχει διατελέσει προπονητής ακαδημιών σε Μ. Αλέξανδρο και Ανατόλια, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε Εθνικές κατηγορίες σε Ανατόλια,ΧΑΝΘ, ΜΑκεδονικό και Αργοναύτη ενώ έχει προπονήσει και ανδρικές ομάδες ως Α' προπονητής σε Βεργίνα, Μ. Αλέξανδρο και ΧΑΝΘ. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Στο υπόλοιπο team κανονικά θα συνεχίσουν οι γυμναστές Παναγιώτης Βασιλείου και Αριστείδης Ταρπάγκος καθώς και ο φροντιστής Πολύκαρπος Λαζαρίδης και ο υπεύθυνος στατιστικών Ηλίας Κουγιουμτζίδης.
Η Διοίκηση μας έχει συναντήσεις με όλους τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδος για να   καταρτιστεί ο κορμός για τη νέα χρονιά ενώ από εβδομάδα θα αρχίσει τα ραντεβού με μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνηθεί με τον Coach Γεροφώτη"

0 Comentarios