Ηρακλής - Άρης 34 - 54 Κύπελλο Γυναικών ΕΚΑΣΘ

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του κυπέλλου γυναικών τηε ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Ηρακλή (Κ18) και του Άρη (Κ18)  .

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 
Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας και ακολουθείστε μας στο facebook , Instagram , Twitter

Έναρξη δοκιμαστικών προπονήσεων στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού


Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη των δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεων, για αθλητές γεννημένους από 2002 έως και 2005, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) και εφόσον ικανοποιήσουν, θα ενταχθούν στο ρόστερ των τμημάτων αναλόγως ηλικίας.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται όλες οι απαραίτητες βάσεις για την εξέλιξη των αθλητών με την βοήθεια καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο μπάσκετ ώστε να διεκδικήσουν το όνειρο που τους αξίζει.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου στον Κόμβο Ευκαρπίας, με βάση το υπάρχον πρόγραμμα προπονήσεων της ακαδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030.921.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *