ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Αλλαγή ώρας και γηπέδου για τους αγώνες των Μαχητών Πειραματικό

Σε αλλαγή ώρας και γηπέδου προχώρησε ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό μιας και μια αναπάντεχη ηλεκτρική βλάβη στην περιοχή του...

Έναρξη δοκιμαστικών προπονήσεων στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού


Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη των δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεων, για αθλητές γεννημένους από 2002 έως και 2005, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) και εφόσον ικανοποιήσουν, θα ενταχθούν στο ρόστερ των τμημάτων αναλόγως ηλικίας.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται όλες οι απαραίτητες βάσεις για την εξέλιξη των αθλητών με την βοήθεια καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο μπάσκετ ώστε να διεκδικήσουν το όνειρο που τους αξίζει.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου στον Κόμβο Ευκαρπίας, με βάση το υπάρχον πρόγραμμα προπονήσεων της ακαδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030.921.


0 Comentarios