Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Future Stars : Συγχαρητήρια στον διαιτητή Φίλλιο ..παρά την ήττα
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3/2018,   ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-9, 37-20, 55-23, 76-33
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φίλλιος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ: (Μοσχούδας): Κικιμίδης, Τσακούμας, Στρυβάκης 14, Κρίτζιας 10, Κατσίκης 14, Πετηφάνης, Βογιατζης Κ. 13, Τσεμεκίδης, Χατζηεμανουηλίδης, Βογιατζής Χ. 16, Μπογιατζής 9.
Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: (Παπαδόπουλος-Πολίτης): Οικονομίδης Ν., Κουγιουμτσίδης Κ. 2, Μαράνος Δ. 2, Ναϊσίδης Θ. 16, Παπούδης Λ. 6, Παπαβλασίου Δ. 1, Κουτσουρνάς Δ. 2, Πάγκαλος Κ., Σίμο Ορέστης., Καραϊσαρλίδης Γ., Αθανασιάδης Σ., Πάγκαλος Β.,
Ι. Πολίτης: Μετά το τέλος του αγώνα, παρότι τα «Future Stars» του Συλλόγου Α.Σ ΦΟΙΝΙΚΑ Καλαμαριάς έχασαν από μία ανώτερη ομάδα, έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα  λέγοντας ότι τέτοιοι διαιτητές τιμούν τον ίδιο τους τον εαυτό, αλλά σέβονται το ίδιο το άθλημα και τους αθλητές που αγωνίζονται. Συγχαρητήρια και πάλι κ. Φίλιο! 

Στάλθηκε από  Future Stars


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *