ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Live Score : Μαχητές Πειραματικό - Ηρακλής | Εφηβικό 23/10/2021

  ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 1ο : 16-17 2ο : 43-39 3ο : 59-54 4ο : 81-76

Στο Medical Fitness Center για την προετοιμασία του με Ολυμπιακό Βόλου | Ευχαριστήρια ανακοίνωση | Pics


Για άλλη μια φορά και για ακόμη ένα παιχνίδι , ίσως από τα κρισιμότερα ,  ο Παναθλητικός Συκεών επέλεξε ένα μέρος της προετοιμασίας του να το πραγματοποιήσει στο Medical Fitness Center. 

"Ευχαριστούμε το Medical Fitness Center για την πολύτιμη συνεργασία που έχει με το γυναικείο τμήμα του Παναθλητικού Συκεών και κυρίως τον Νίκο Βλάχο, ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου για τη βοήθεια του. Τα κορίτσια του Παναθλητικού γυμνάστηκαν και αυτή την εβδομάδα, στον εξελιγμένο χώρ ,ο με τον Δάνη Αρνίδη να τις προετοιμάζει για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου , στο θέμα της φυσικής κατάστασης.
Το Medical Fitness Center είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο πρόληψης, αντιμετώπισης και ενδυνάμωσης με επιστημονική και θεραπευτική κατεύθυνση. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε όργανα τελευταίας τεχνολογίας με κάθε μηχάνημα να διαθέτει ειδικό υπολογιστή όπου αξιολογείται η δύναμη και η αντοχή μέσω τεχνολογίας biofeedback. Επιπλέον παρέχει εξειδικευμένες μετρήσεις και αναλύσεις υγείας, όπως: Μέτρηση δύναμης, μέτρηση και αξιολόγηση για τη σπονδυλική στήλη, μετρήσεις για την απόδοση και τις σωματικές λειτουργίες. "

0 Comentarios