ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Live Score : Μαχητές Πειραματικό - Ηρακλής | Εφηβικό 23/10/2021

  ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 1ο : 16-17 2ο : 43-39 3ο : 59-54 4ο : 81-76

Ετοιμότητα και προβληματισμός στον Παναθλητικό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Τα προβλήματα που εμφανίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται να λιγοστεύουν για τον Παναθλητικό, όπου η Ελένη Καφαντάρη είδε τις Νάστου και  Κατωπόδη να ενσωματώνονται κανονικά στις προπονήσεις ,μετά από απουσία μίας εβδομάδας. Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται πλέον χωρίς απουσίες και η ομάδα μετά από καιρό αναμένεται να παραταχθεί πλήρης σε ένα παιχνίδι το οποίο όλοι στο σύλλογο θέλουν να φέρει θετικό αποτέλεσμα αν και θεωρούν ότι ο 2ος γύρος θα έχει θετικότερο πρόσημο με την ομάδα , η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σαφώς πιο ενισχυμένη σε αγωνιστικό πλαίσιο.
Η δυσκολία του αγώνα είναι δεδομένη για τον σύλλογο , στις τάξεις του οποίου επικρατεί ένας έντονος προβληματισμός για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο απασχόλησε τον σύλλογο και πριν από περίπου 1 μήνα, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου προτιμάει να μην το αναδείξει στην παρούσα στιγμή λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


0 Comentarios