ΒΑΟ - ΠΑΟΚ 63 - 97 U18M ΕΚΑΣΘ 2018 - 19 HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ εφήβων της ΕΚΑΣΘ, μεταξύ του ΒΑΟ και του ΠΑΟΚ .

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Ετοιμότητα και προβληματισμός στον Παναθλητικό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Τα προβλήματα που εμφανίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται να λιγοστεύουν για τον Παναθλητικό, όπου η Ελένη Καφαντάρη είδε τις Νάστου και  Κατωπόδη να ενσωματώνονται κανονικά στις προπονήσεις ,μετά από απουσία μίας εβδομάδας. Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται πλέον χωρίς απουσίες και η ομάδα μετά από καιρό αναμένεται να παραταχθεί πλήρης σε ένα παιχνίδι το οποίο όλοι στο σύλλογο θέλουν να φέρει θετικό αποτέλεσμα αν και θεωρούν ότι ο 2ος γύρος θα έχει θετικότερο πρόσημο με την ομάδα , η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σαφώς πιο ενισχυμένη σε αγωνιστικό πλαίσιο.
Η δυσκολία του αγώνα είναι δεδομένη για τον σύλλογο , στις τάξεις του οποίου επικρατεί ένας έντονος προβληματισμός για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο απασχόλησε τον σύλλογο και πριν από περίπου 1 μήνα, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου προτιμάει να μην το αναδείξει στην παρούσα στιγμή λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *