Δημόκριτος - Πρωτέας 56-82

Παίζοντας καλό μπάσκετ κατά διαστήματα η ομάδα του Πρωτέα επικράτησε του Δημοκρίτου με 82-56.Στο πρώτο πεντάλεπτο αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα ο παίκτης του  Πρωτέα Πανταζής
Διαιτητές: Κώνης - Στούμπος.

Δεκάλεπτα: 15-26 , 28-47, 36-68, 56-82.

Δημόκριτος: (Χαχαμής),Παρπόρης 6, Τέντζος 12(2), Τουρλέσης 3, Χηκωνσταντίνου 2, Παπασωτηρίου 3(1), Στοίλας 2, Μπανιάς 16, Νατσιόπουλος 8, Αλεξανδρίδης 5, Τσιούκας.

Πρωτέας:  (Γουναρίδης),Σημαιοφορίδης 2, Προύσαλης 10(2), Γιαννακούδης 6, Παπαγιανίτσης 2, Μπαλαφούτης 4, Σαμαράς 4, Πλιόσκας Β.6 , Ρατόπουλος 17, Πλιόσκας Θ.7(1), Συμεωνίδης 6, Χλωρός 16(2), Πανταζής 2Μακεδονικός: Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στη Λάρισα για τα τμήματα junior της ακαδημίας μπάσκετ | Pics


Φιλικές αναμετρήσεις σε συνδυασμό με πολλή διασκέδαση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο που πέρασε 16 Δεκεμβρίου οι μικροί αθλητές του συλλόγου στην Λάρισα, με την συνοδεία προπονητών αλλά και γονέων.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας φιλοξένησε τα τμήματα junior του συλλόγου στο τοπικό κλειστό γήπεδο. Οι μικροί αθλητές του Μακεδονικού αντιμετώπισαν σε φιλικές αναμετρήσεις τα αντίστοιχα τμήματα του Γ.Σ.Νίκαιας και στο τέλος των αγώνων κεράστηκαν στα πλαίσια της φιλοξενίας κρουασάν χυμούς και μελομακάρονα.

Μετά τους αγώνες προπονητές, παιδιά και γονείς του Μακεδονικού έφαγαν οικογενειακά όλοι μαζί σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής ενώ στην συνέχεια της εκδρομής επισκέφτηκαν «Το Πάρκο των Ευχών» της πόλης της Λάρισας διασκεδάζοντας όλοι μαζί, μπαίνοντας από πολύ νωρίς στο πνεύμα χριστουγέννων.

Ο Μακεδονικός ευχαριστεί θερμά τον Γυμναστικό Σύλλογο Νίκαιας για την άψογη φιλοξενία του στο γήπεδο και φυσικά θα ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία σε μελλοντική εκδρομή της ομάδας της Νίκαιας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *