Παναθλητικός Συκεών - Πρωτέας Βούλας 49-60 - Αποχώρηση Ατακτίδη | Pics


Την ήττα γνώρισε για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα του Παναθλητικού Συκεών μέσα στις Συκιές με αντίπαλο τον Πρωτές Βούλας . Μια ήττα που ήταν η αιτία παραίτησης του προπονητή Ατακτίδη .
Ο Παναθλητικός ήταν από την αρχή του αγώνα πίσω στο σκορ , με την ομάδα του Πρωτέα χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση να παίρνει τη νίκη .

Δεκάλεπτα : 9-16,19-31,26-50,49-60

Παναθλητικός Συκεών ( Ατακτίδης ,Μαρβάκης ) : Χαιριστανίδου 6, Κιλαζίδου 2, Κυρατζή 3, Σύρρα 10, Νάστου 2, Χέμπεν 5, Κατοπόδη 2, Μπάνκστον 8, Γκλεζάκη 1, Ρίτσι 10(1).

Πρωτέας Βούλας ( Σαββάτης ) : Καρλαφτή 13(3),Τσιχλάκη , Κίτσιου 3, Γκόβαν 9(1), Κολάτου 6, Καμπουράκη , Χατζηβασιλείου 3(1), Μοκούμπε 9 , Μυλωνάκη, Χατζηγιακουμή 14(4), Αναστασοπούλου 3, Μαγγίνα .

Η Ανακοίνωση του συλλόγου για την παραίτηση Ατακτίδη :
" Ο Παναθλητικός Συκεών ευχαριστεί θερμά τον κοουτς Γιώργο Ατακτίδη και τον συνεργάτη του Σίμο Μαρβάκη για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα αλλά και για το ήθος τους το οποίο κόσμησε τις Συκιες στο διάστημα της συνεργασίας μας.
Η παραίτηση τους στενοχωρει αφάνταστα όλη την ομάδα καθώς ουδείς θεωρει ότι τους αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την βαθμολογική θέση που βρίσκεται τώρα. Μια ομάδα η οποία από την αρχή της χρονιάς ταλανίζεται απο τραυματισμούς και προβλήματα που δεν επέτρεψαν να βρει το καλο της πρόσωπο.
Απο σήμερα το απόγευμα ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για να μπορέσει να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του συλλόγου.."
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.