Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου | Επίσημα σήμερα με εργομετρικές

Η χρονιά για την ομάδα της Ευρώπης επίσημα ξεκίνησε σήμερα με τις εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών στο εργομετρικό κέντρο Metrisis παρουσία των Coach Μελετιαδη, Τασούδη και Βαρδή καθώς και του GM Χριστοφορίδη Ανέστη. Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς συνεργάτες του εργαστηρίου και θα παρουσιαστούν αναλυτικά στους Coach. Την Δευτέρα 20/8 στις 08:00 στο proponisis και στις 18:30 στο ΠΑΜΑΚ ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.


Ευκαρπία - Παναθλητικός Συκεών 41-45 | ΚορασίδεςΝίκη για τις κορασίδες του Παναθλητικού Συκεών μέσα στην Ευκαρπία . Ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ , με τον Παναθλητικό να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το προβάδισμα και τελικά να παίρνει τη νίκη.

Διαιτητές : Κατσαβέλης , Ξενιτόπουλος

Δεκάλεπτα: 7-5,17-21,27-36,41-45

ΠΣ Ευκαρπίας (Μπόζος , Πέρεζ): Δήμου, Γκάτσου 7, Χαραλαμπίδου 8, Γαβριηλίδου 2, Παρασκευαΐδου 6,Θωμίδου 2, Αθανάτου Αρ 11(1), Αθανάτου Αγ 2, Ούμε 3(1)

Παναθλητικός Συκεών (Γιαννάτση , Διαβολεμένου) : Παπασταύρου, Μπαχαρίδου, Μπαρμπαλιού 5(1), Κωνσταντινίδου 12, Μπαξεβάνου 12(2), Θεοδοσιου 4, Παπαμιλτιάδου, Μελενικιώτου, Ματσούκα, Αναγνωστοπούλου 9(1), Κουλιού 1, Κουζλόγλου 2.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *