Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου | Επίσημα σήμερα με εργομετρικές

Η χρονιά για την ομάδα της Ευρώπης επίσημα ξεκίνησε σήμερα με τις εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών στο εργομετρικό κέντρο Metrisis παρουσία των Coach Μελετιαδη, Τασούδη και Βαρδή καθώς και του GM Χριστοφορίδη Ανέστη. Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς συνεργάτες του εργαστηρίου και θα παρουσιαστούν αναλυτικά στους Coach. Την Δευτέρα 20/8 στις 08:00 στο proponisis και στις 18:30 στο ΠΑΜΑΚ ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.


Future Stars : Ευχαριστήρια Επιστολή στην MATT ROYALΗ  MATT ROYAL Royal Sleeping και η ακαδημία Basketball “Future Stars” του Συλλόγου  Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ Καλαμαριάς  ενώσανε τις δυνάμεις τους, για την ανάπτυξη  του αθλητισμού και την ανάδειξη αξιών, όπως η ομαδικότητα, το ήθος και ο σεβασμός.
Η ευγενική χορηγία της Εταιρείας στον ιματισμό όλων των  τμημάτων της ακαδημίας, στοχεύει στην ανάδειξη του μπάσκετ, ειδικά στις μικρές ηλικίες, τονίζοντας τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό του ρόλο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερα παιδιά, νέους και νέες στο άθλημα. 
Ο Γιάννης Πολίτης & ο Θανάσης Κυρκούσης, υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας basketball του Α.Σ. Φοίνικα Καλαμαριάς,  ευχαριστώντας τον    κ. Κων/νο Μαυρομιχάλη, υπεύθυνο της  MATT ROYAL Royal Sleeping            στην Ελλάδα & Κύπρο,  δήλωσαν σχετικά: 
«Το μπάσκετ ως άθλημα από σήμερα πηγαίνει  χέρι- χέρι με την μεγαλύτερη Εταιρεία σε χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου την MATT ROYAL και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ακαδημίας μας.                                                                              Η ακαδημία μας “Future Stars” από τη δημιουργία της, έχει ως στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής, αλλά και της μπασκετικής παιδείας και ταυτόχρονα θέλουμε να παρέχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή και αθλήτρια,  για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ».

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *