Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου | Επίσημα σήμερα με εργομετρικές

Η χρονιά για την ομάδα της Ευρώπης επίσημα ξεκίνησε σήμερα με τις εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών στο εργομετρικό κέντρο Metrisis παρουσία των Coach Μελετιαδη, Τασούδη και Βαρδή καθώς και του GM Χριστοφορίδη Ανέστη. Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς συνεργάτες του εργαστηρίου και θα παρουσιαστούν αναλυτικά στους Coach. Την Δευτέρα 20/8 στις 08:00 στο proponisis και στις 18:30 στο ΠΑΜΑΚ ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.


Μαχητές Πειραματικό Πεύκων : Δεν υπάρχει


Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται φέτος με τους Μαχητές Πειραματικού. Στην αρχή της φετινής περιόδου υπήρχε στον αέρα μια αίσθηση της αβεβαιότητας,  «Τι θα γίνει φέτος» , άλλοι έλεγαν ότι οι παίκτες είναι πολύ μικροί και άπειροι και πολλοί ότι η ομάδα θα καταλήξει στο μέσω προς τα κάτω, της βαθμολογίας στο τέλος της φετινής περιόδου.
Με την έναρξη της σεζόν και από το πρώτο παιχνίδι φάνηκε ότι η ομάδα , αν και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας , έδειξε ότι θα μας διαψεύσει όλους .Ακόμη και εκείνους που μίλαγαν με ανοιχτά μικρόφωνα και έλεγαν για την χαμηλή ποιότητα της ομάδας.
Οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και συνεχίζονται ακόμη και σήμερα .Όμως  ποιος μπορεί να ελέγξει το απρόβλεπτο .
Μέχρι στιγμής οι Μαχητές Πειραματικού μετράνε τέσσερις τραυματισμούς , βασικών παικτών . Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ερμή ,που Στόλης και Αρνίδης τέθηκαν εκτός.
Παρ όλα αυτά οι υπόλοιποι παίκτες και ο coach  Γεροφώτης δεν πτοήθηκαν και αν και λαβωμένοι τέλειωσαν νικηφόρα το επόμενο παιχνίδι ,στο οποίο έχασαν στην αρχή της 4ης περιόδου και τον Δήμα, νικώντας ωστόσο το φαβορί της αναμέτρησης . Τους Ίκαρους Σερρών.
Η κακοτυχία δε σταματάει εκεί . Στα Φάρσαλα , μόλις χθες ,αν και η ομάδα των Πεύκων ήταν πολύ ανταγωνιστική έως και δυο λεπτά από το τέλος ,ο Γιώργος Κωνσταντινίδης , ο ψηλός ,τραυματίζεται .
Την επόμενη αγωνιστική οι Μαχητές Πειραματικού αγωνίζονται με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου .Άραγε θα μας/τους  διαψεύσουν;
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *