Ποινολόγιο ΕΚΑΣΘ | Ποιοι τιμωρήθηκαν


Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων εισηγήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:

1)Για τον αγώνα της 10/11/17 Γ1 Κατ.Ανδρών, μεταξύ ΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΣΑΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ,να τιμωρηθεί ο αθλητής της β’ομάδας κ.Σαββίδης Θεόδωρος με ποινή τεσσάρων (4) αγων.ημερών λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς τους διαιτητές του αγώνα (αρθ.65 παρ.1).Κατόπιν όμως ειλικρινούς μεταμέλειας που επέδειξε κατά την παρουσίαση του στην Ε.Π. η ποινή μειώνεται στις τρεις (3) αγωνιστικές. Επιπλέον ο αθλητής της β΄ ομάδας κ.Παπαδόπουλος Ευριπίδης να τιμωρηθεί με ποινή μίας (1) αγων. λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τους διαιτητές (αρθ.62,παρ.1).

2)Για τον αγώνα της 12/11/17 Παίδων,μεταξύ ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΜΑΠΟ ΚΕΡ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,να τιμωρηθεί ο αθλητής της α’ ομάδας κ.Ματής Παναγιώτης με ποινή τεσσάρων (4) αγων.ημερών λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς τους διαιτητές του αγώνα (αρθ.65,παρ.1).

3)Για τον αγώνα της 12/11/17 Γ1 Κατ.Ανδρών,μεταξύ ΚΟΘ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΣ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,να τιμωρηθούν οι αθλητές της β’ομάδας κ.κ. Χατζηεμμανουήλ Χ. και Κουτσούκο Δ. με ποινή τεσσάρων (4) αγων.ημερών λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς τους διαιτητές του αγώνα (αρθ 65 παρ.1).


Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων εισηγήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:

1)Για τον αγώνα της 15/11/17 Α’Γυναικών, μεταξύ ΑΜΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, να τιμωρηθεί η αθλήτρια της Α’ ομάδας κ.Γεωργιάδου με ποινή μίας (1) αγωνιστικής λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τους διαιτητές του αγώνα (άρθρο 62).

2)Για τον αγώνα της 20/11/17 Α’ Κατ.Ανδρών ,μεταξύ  ΜΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ,να τιμωρηθεί ο αθλητής της Α’ομάδας κ.Παπλωματάς Χ. με ποινή τριών(3) αγωνιστικών λόγω χειροδικίας σε αντίπαλο αθλητή και μία (1) αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα(άρθρο 62).Κατόπιν συγχώνευσης οι ποινές γίνονται τρεις (3) αγωνιστικές (άρθρο 78).

3)Για τον αγώνα της 19/11/17 Γ2 Κατ.Ανδρών, μεταξύ ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ-ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ,να τιμωρηθεί ο αθλητής της β’ομάδας κ.Ρηγίνας Δ. με ποινή μίας (1) αγωνιστικής και αυξανόμενης κατά το ήμισυ λόγω αρχηγίας συνολικά μία (1) αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα (άρθρο 62).

4)Για τον αγώνα της 18/11/17 Γ1 Κατ.Ανδρών ,μεταξύ ΕΔΗΛ-ΕΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,να τιμωρηθεί ο αθλητής της Α’ομάδας κ.Κοτζαμπάσης Α. και από την Β΄ομάδα ο κ.Τσαπάρας με ποινή τριών (3) αγωνιστικών λόγω συμπλοκής μεταξύ τους στη διάρκεια του αγώνα (άρθρο 64).

5)Για τον αγώνα της 19/11/17 Γ1 Κατ.Ανδρών ,μεταξύ ΓΑΣ ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ,να τιμωρηθεί ο αθλητής της Α’ ομάδας κ.Πρόϊος Ε. με ποινή τεσσάρων (4) αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα (άρθρο 65).
 Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

0 Comentarios