Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου | Επίσημα σήμερα με εργομετρικές

Η χρονιά για την ομάδα της Ευρώπης επίσημα ξεκίνησε σήμερα με τις εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών στο εργομετρικό κέντρο Metrisis παρουσία των Coach Μελετιαδη, Τασούδη και Βαρδή καθώς και του GM Χριστοφορίδη Ανέστη. Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς συνεργάτες του εργαστηρίου και θα παρουσιαστούν αναλυτικά στους Coach. Την Δευτέρα 20/8 στις 08:00 στο proponisis και στις 18:30 στο ΠΑΜΑΚ ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.


Εύκολο απόγευμα για τους μικρούς του Μακεδονικού


Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Μακεδονικού στο Κορδελιό με την τοπική ομάδα του Πρωτέα όπου επιβλήθηκε με 51 – 73.Οι παίκτες του Γουναρίδη είχαν κατά διαστήματα καλή απόδοση δίνοντας  χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει  αρκετό χρόνο. 

Δεκάλεπτα: 9 – 22, 16 – 38, 37 – 52, 51 – 73.

Διαιτητές: Δήμου - Καραγιαννίδης .

Πρωτέας  :(Αποστόλου),Δαρμάρης, Γεωργιάδης (2), Γιαννακούδης( 30),Αμπατζής(5),Χρυσοβέργης(1),Αβραμίδης(2),Βεβές(4),Μουχατζίρης,Μηλιόπουλος(2),Τσιπούρας(2),Τσαρουχάς,Σδρακάκης(3).

Μακεδονικός: (Γουναρίδης ) , Καραγκιόζης 5(1), Παπαδόπουλος Α 12(2) , Καλαιτζής  ,Καράκαρης 11, Κυλαντωνίδης 10, Καλαποθαράκος  11, Παπαδόπουλος Ρ , Λαζαρίδης 5(1) , Βάμβουρας 11, Καλαντίδης (2),Κερασίδης .Μποσταντζής(6)
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *