Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου | Επίσημα σήμερα με εργομετρικές

Η χρονιά για την ομάδα της Ευρώπης επίσημα ξεκίνησε σήμερα με τις εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών στο εργομετρικό κέντρο Metrisis παρουσία των Coach Μελετιαδη, Τασούδη και Βαρδή καθώς και του GM Χριστοφορίδη Ανέστη. Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς συνεργάτες του εργαστηρίου και θα παρουσιαστούν αναλυτικά στους Coach. Την Δευτέρα 20/8 στις 08:00 στο proponisis και στις 18:30 στο ΠΑΜΑΚ ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.


Παναθλητικός Συκεών - Πύργος Χαλάστρας 69-24 | Κορασίδες


Μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Παναθλητικό Συκεών εναντίον ενός αξιόμαχου αντίπαλου ,τον Πύργο Χαλάστρας .
Το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο κύλισε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα και να το διατηρούν μέχρι το τέλος.
Παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ο Πύργος έδειξε καλά στοιχεία και ένα αξιόμαχο σύνολο.

Διαιτητές : Τράκας , Κουτσοδήμας

Δεκάλεπτα : 22-4,31-11,50-15,69-24

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα :

Παναθλητικός Συκεών ( Γιαννάτση) : Παπασταύρου 3, Μπαρμπαλιού 5(1), Τσακαλίδου 4, Αργύρη 4, Κωνσταντινίδου 4, Μπαξεβάνου 15(1), Κουλιου Δ. 2, Θεοδοσίου 1, Μελενικιώτου, Ματσούκα 4, Αναγνωστοπούλου 8, Κουλιού Ι. 19(1).

Πύργος Χαλάστρας ( Αναγνωστίδης , Πολύχρου): Ουζούνη 4, Καραδουλάμα , Δεληολάνη 12(1), Σιαφαλίδου 2, Δαμιανού - Σίγκα 2, Τούλη, Βογιατζή, Μακρή 4, Δήμου.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *