Συνέντευξη | Αλέξανδρος Βαρυτιμίδης : Οι προπονητές πρέπει να είναι Up to date

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Αλέξανδρου Βαρυτιμίδη , ενός νέου και πολλά υποσχόμενου  προπονητή.
Μιλάμε για το τοπικό πρωτάθλημα , τις ακαδημίες , τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι νέοι προπονητές και αν οι μάνατζερ βοηθάνε στην ανάπτυξη του αθλήματος   .

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Δόξα Δρυμού-Κεραυνός Ωραιοκάστρου 58-71


Το εφηβικό του Κεραυνού κέρδισε εκτός έδρας την Δόξα Δρυμού και έφτασε τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Ωραιοκάστρου πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, αλλά η ομάδα του Δρυμού κατάφερε στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου να μειώσει στο καλάθι (40-42). Οι αθλητές του Κεραυνού δεν πανικοβλήθηκαν και με την λήξη του 3ου δεκαλέπτου προηγήθηκαν με 44-61. Σε όλη την διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου η διαφορά δεν έπεσε κάτω από 10 πόντους και έτσι ήρθε φυσιολογικά νίκη με 58-71.


Διαίτητες: Τζεκάκης Γ., Παύλου

Δεκάλεπτα: 9 - 18, 30 - 37, 44 - 61, 58 - 71.

Διαιτητές: Τζεκάκης, Παύλου.

Δόξα Δρυμού (Παντελίδης): Σμαραγδάς 4, Σταυρούσης Μ. 25(4), Χατζόπουλος 2, Παπαοικονόμου 2, Μουρατίδης 2, Σταυρούσης Α. 11(1), Ιωαννίδης, Γκαλέτσης 6, Γιάμπαστος 3(1), Μαλαθούνης, Χριστοδουλίδης 2, Σινός 1.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Βαρυτιμίδης): Γεροντίδης, Νικολαίδης, Πατσιαβούρας Ι. 8, Πατρώνας 13, Παυλίδης, Σεραφείμ, Σταυρόπουλος 15(1), Πατσιαβούρας Θ. 6, Βερβίτης, Καλαϊτζής 29(1), Χονδρογιώργης, Αλεξίδης.


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *