Μακεδονικός | Ακόμη ένας πύργος στη ρακέτα

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το υψηλόσωμο center Ηλία Τσίογκα.

Ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ζέφυρου έχοντας γεμάτες αγωνιστικά χρονιές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Π.Κ.Νεάπολης, Ερμή Λαγκαδά και Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.


Παναθλητικός - Αριστοτέλης Σταυρού 52-22 Κορασίδες


Ακόμη μια εύκολη νίκη για τις κορασίδες του Παναθλητικού Συκεών οι οποίες πήραν κεφάλι από την αρχή του αγώνα και αύξησαν τη διαφορά έως το τέλος.

Διαιτητές : Μπαζάκας , Κλεπουσνιώτου.

Δεκάλεπτα : 7-2,23-10,40-17,52-22

Παναθλητικός Συκεών (Γιαννάτση) : Παπασταύρου , Μπαχαρίδου 13(2), Μπαρμπαλιού 19(2), Τσακαλίδου , Αργύρη 2, Κωνσταντινίδου 2, Μπαξεβάνου 4, Κουζλόγλου, Παπαμιλτιάδου 6, Μελενικιώτου 2, Αναγνωστοπούλου 5, Κουλιού Ι 6.


Αριστοτέλης Σταυρού  ( Τάντσος , Σαββίδης ) : Ντοσβίλι 6, Κουβαλακίδου , Μπαλι 5(1), Γκορρέγια, Μαβίνε , Μπεντοσβίλι 2, Λιαμάκη, Τσουραλάκη 7(1), Κωνσταντινάκη Ε, Κωνσταντινάκη Δ, Λιτσάκη 2.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *