Ασπίδα Ξάνθης | Ευχαριστήρια ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. και οι καλαθοσφαιριστές της ανδρικής μας ομάδας νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις ολόθερμες ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ τους στον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για την συγκλονιστική του παρουσία στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Φαρσάλων.
Σε μία υπέροχη, αθλητική και πολιτισμένη ατμόσφαιρα στο κατάμεστο «παλατάκι» μας, οι φίλοι της ΑΣΠΙΔΑΣ και του μπάσκετ έγιναν ο 6ος παίκτης της ομάδας μας και την έσπρωξαν στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. 
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι σε κάθε παιχνίδι να δημιουργούμε μια γιορτινή, οικογενειακή και φίλαθλη ατμόσφαιρα. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλους και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί ώθηση στους αθλητές μας. 
Εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Στρατωνίου, θα γίνει ΕΚΔΡΟΜΗ με το λεωφορείο της αποστολής για τους φιλάθλους που επιθυμούν να ακολουθήσουν την ομάδα μας στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. 
Για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων παιδικού, εφηβικού, νεανίδων και κορασίδων η συμμετοχή τους θα είναι δωρεάν.
Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ