Δύναμη , Έκρηξη και Ισορροπία με τη Μάγδα Καραμπατζάκη | Vid - Pics

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ


Παρακολουθείστε τα βίντεο


ΖΕΣΤΑΜΑ: ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με ποδήλατο 5’. Ακολουθεί μια σειρά από δυναμικές διατάσεις και δρομικές και έπειτα εκτελούμε ένα κομμάτι ασκήσεων που περιλαμβάνουν την ενδυνάμωση του κορμού , κάτω άκρων και ισχύων.
Για την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων θα χρειαστούμε ένα μίνι λάστιχο.


Άσκηση κορμού στο TRX: Εδώ απομονώνουμε την άσκηση στη κίνηση των χεριών. Το σώμα διατηρείται σε ευθεία και δουλεύουμε πλάγια μετατόπιση των χεριών και επαναφορά 4Χ10

Άσκηση ισορροπίας πάνω σε BOSU ball: Εκτελούμε κάθετα αλματάκια με αλλαγές των ποδιών επάνω 3Χ10+10

Άσκηση με αντίσταση: Εκτελούμε μετωπιαία πίβοτ με λάστιχο και medball 2Χ10+10 και το ίδιο με ραχιαίο πίβοτ 2Χ10+10

Άσκηση πλάτης στο TRX: Κρατώντας το σώμα σε ευθεία πάντα εκτελούμε κάμψεις πλάτης με έσω στροφή στο ανέβασμα των χεριών 3Χ10

Άσκηση με σχοινιά: Το σώμα σε θέση άμυνας με πόδια σταθερά λυγισμένα και ίσια πλάτη εκτελούμε «κύμματα» δουλεύοντας εναλλάξ τα χέρια (15’’) κ…

Ασπίδα Ξάνθης | Ευχαριστήρια ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. και οι καλαθοσφαιριστές της ανδρικής μας ομάδας νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις ολόθερμες ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ τους στον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για την συγκλονιστική του παρουσία στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Φαρσάλων.
Σε μία υπέροχη, αθλητική και πολιτισμένη ατμόσφαιρα στο κατάμεστο «παλατάκι» μας, οι φίλοι της ΑΣΠΙΔΑΣ και του μπάσκετ έγιναν ο 6ος παίκτης της ομάδας μας και την έσπρωξαν στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. 
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι σε κάθε παιχνίδι να δημιουργούμε μια γιορτινή, οικογενειακή και φίλαθλη ατμόσφαιρα. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλους και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί ώθηση στους αθλητές μας. 
Εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Στρατωνίου, θα γίνει ΕΚΔΡΟΜΗ με το λεωφορείο της αποστολής για τους φιλάθλους που επιθυμούν να ακολουθήσουν την ομάδα μας στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. 
Για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων παιδικού, εφηβικού, νεανίδων και κορασίδων η συμμετοχή τους θα είναι δωρεάν.
Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ