Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Ναύαρχος Βότσης - Μαχητές Πειραματικό Πεύκων 62 - 59 | Εφήβων |vid

Δείτε τα καλάθια του αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ των ομάδων του Ναύαρχου Βότση και των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων .

Εγγραφείτε και στο κανάλι μας στο Youtube  για να ενημερώνεστε άμεσα.ΒΟΤΣΗΣ        :      62
ΜΑΧΗΤΕΣ     :      59

ΒΟΤΣΗΣ: ( ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΗΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ): Μηντζαρίδης Α. 23 , Καλαιτζίδης 10 , Μιχαηλίδης 5(1) , Χαστάς , Καρατσιβούδης 2 , Χατζηλάμπρου 17 , Ευσταθίου 2 , Καλησπεράτος , Μαντζαβίνος 3.
ΜΑΧΗΤΕΣ: (ΒΡΟΓΚΙΣΤΙΝΟΣ): Μπαδης 4, Κουτσουκιδης, Ριζοπουλος 6(2), Εφοπουλος 8, Κοχλιαριδης 3, Φουρκιωτης 6, Κουνατιδης 6, Γουθας 3, Ζαχαρης 16(2), Αλεξιου 4, Παγωνιδης 3, Τσαλικης, Γεωργουλης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *