Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Μαχητές Πειραματικό Πεύκων - Ευκαρπία 81-61 | Φιλικό | pics


Πολύ δυνατό φιλικό σήμερα για τους Μαχητές Πειραματικού με αντίπαλο την ομάδα της Ευκαρπίας , που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Πέυκων.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν δυνατά και γρήγορα, με την ομάδα των Πεύκων να βρίσκεται πάντα μπροστά στο σκορ και την ομάδα της Ευκαρπίας να ακολουθεί από κοντά , μέχρι πριν το τέλος του 2ου δεκαλέπτου , όπου οι Μαχητές Πειραματικού ξέφυγαν με διπλάσια διαφορά .

Δεκάλεπτα : 24-17, 45-31, 62-45,81-61

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *