Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Ορφανίδεια : ΔΕΚΑ - ΑΟ Πολυγύρου 47-83 |picsΠρώτος αγώνας και έναρξη των "Ορφανιδείων" του Κεραυνού Ωραιοκάστρου .
Στο 1ο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ , όμως ο Πολύγυρος , στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν πολύ καλύτερος από την άπειρη ομάδα της ΔΕΚΑ, έτσι όπως παρατάχθηκε, και καθάρισε από το ημίχρονο το παιχνίδι , παίρνοντας μια μεγάλη διαφορά που την κράτησε μέχρι το τέλος.

Δεκάλεπτα : 16-18,25-44,37-69,47-83

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *