Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Μαχητές Πειραματικό Πεύκων : Βράβευση από την ΕΟΚ | vid & pic


Ακόμη μια βράβευση για το σύλλογο των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων . Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης , πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος , απένειμε το κύπελλο και τα μετάλλια , δια χειρός του προέδρου της ΕΚΑΣΘ , κυρίου Λόρτου και την παρουσία του κυρίου Χολέμη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Το κύπελλο παρέλαβε από την πλευρά των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων ο Χρόνης Κεχαγιάς .ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *