Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Athlenda : Άνοιξε ο διαγωνισμός για το TOP 10 προφίλ αθλητών του Αυγούστου. Πάρε μέρος!


Γίνε ένας από τους 10 αθλητές που θα ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ

Τώρα όλοι οι αθλητές του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να λάμψουν στα μάτια μεγάλων ομάδων, προπονητών και scouts από όλο τον κόσμο. Φτιάχνοντας ένα δυναμικό προφίλ στη γνωστή πλατφόρμα, κάθε αθλητής θα έχει την ευκαιρία να μπει στη 10άδα των τυχερών που:
  1. Θα διαφημιστούν στα Social Media του Athlenda
  2. Θα μπουν στην κορυφή της αναζήτησης της πλατφόρμας και
  3. Θα προωθηθούν σε όλες τις ομάδες, προπονητές και scouts από όλο τον κόσμο που έχουν λογαριασμό στο ψηφιακό αυτό γήπεδο.
Πώς να πάρεις μέρος στο Διαγωνισμό
Είναι απλό! Απλά κάνεις την εγγραφή σου στο Athlenda και βάζεις στο προφίλ σου τα 4 βασικά στοιχεία που χρειάζονται.

Τώρα που η σεζόν αλλάζει είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβληθείς. Οι νικητές του Ιουλίου ήδη απολαμβάνουν την κορυφή με προτάσεις από κορυφαία ονόματα του χώρου. Το συμβόλαιο σου μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο περιμένεις.

Μη χάσεις την ευκαιρία. Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να χτίζεις το προφίλ σου!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *