Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


PIC #5 | Στέλλα Καλτσίδου | 4η ημέρα |Βίντεο

Ακόμη μια παίκτρια της εθνικής , η Στέλλα Καλτσίδου , βρέθηκε στο PIC #5 της Ελένης Καφαντάρη και όχι μόνο έπαιξε με τα παιδιά αλλά δίδαξε κιόλας , απαντώντας όχι μόνο στις ερωτήσεις των παιδιών αλλά και των προπονητριών που ήταν εκεί .
Μίλησε για τους μάνατζερ, τους τραυματισμούς , την καριέρα της και την εθνική.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακολουθείστε μας στο κανάλι μας στο youtube  στη σελίδα μας στο facebook  , στο twitter και το instagramΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *