Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


PIC #5 | Το βίντεο της 2ης ημέρας με Εβίνα Μάλτση

Βρεθήκαμε στο καλύτερο camp  που διεξάγεται στη βόρεια Ελλάδα PIC #5 της Ελένης Καφαντάρη , για να μεταφέρουμε το κλίμα , τι συμβαίνει εκεί και δώσουμε μια γεύση στους γονείς που δε βρίσκονται εκεί . 
Οι γονείς μπορούν να βρουν φωτογραφίες από τα παιδιά τους με την Εβίνα Μάλτση εδώ  και εδώ.
Δείτε τι έγινε τη 2η ημέρα του PIC #5  της Ελένης Καφαντάρη , με καλεσμένη την Εβίνα Μάλτση . Τι δήλωσαν οι προπονήτριες του PIC #5  και τι είπε η Εβίνα Μάλτση για τα camp που διεξάγονται ανά την Ελλάδα. Τι συμβούλεψε τα παιδιά που συμμετέχουν σε camp.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube και στη σελίδα μας στο facebook  για να ενημερώνεστε . Επίσης μπορείτε να μας ακολουθείσετε στο instagram
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *