Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Παναθλητικός Πειραματικό: Ο Δάνης Αρνίδης γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης | Ανακοίνωση


Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δάνη Αρνίδη ο οποίος για τη νέα σεζόν θα είναι ο γυμναστής της γυναικείας ομάδας και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης όλων των αναπτυξιακών τμημάτων κοριτσιών. Την προηγούμενη 2ετία ήταν ο γυμναστής της γυναικείας ομάδας του Άρη. Ο Δάνης Αρνίδης, πέραν από ένας εξαιρετικός γυμναστής, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και ως personal trainer κάτι το οποίο θα βοηθήσει στο έπακρο την ανάπτυξη των κοριτσιών των τμημάτων κορασίδων και νεανίδων. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι είναι και εν ενεργεία αθλητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *