Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Α.Σ. Πανόραμα | Δελτίο τύπου : Ίδρυση γυναικείας ομάδας.

"Μια νέα προσπάθεια για το τμήμα basketball στο γυναικείο τμήμα θα κάνει ο Σύλλογός μας με την ίδρυση γυναικείας ομάδας που θα αγωνίζεται στην Α' τοπική κατηγορία με στόχο την απορρόφηση των νεότερων τμημάτων ,μακροπρόθεσμα.
Μέλημα του Συλλόγου είναι η αναζήτηση παιχτριών για το παρθενικό στήσιμο της ομάδας.

Οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας μας!
Κιλινκαρίδου Ντιάνα από Αστέρα Πλαγιαρίου
Κονδύλη Ευαγγελία από Π..Σ.Ευκαρπίας
Παπαγρηγορίου Δήμητρα από Πτολεμαίδα
Ριτζαλεου Λίνα από Μ.Ε.Ν.Τ.
Ενώ επιστρέφουν στην ενεργό δράση:
Αναγνώστου Δώρα
Καρακώστα Ευαγγελία
Μουρτετζίκογλου Νόνη
Τριγένη Ελευθερία
και Τυφλού Δήμητρα
Σε νεότερο δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν και οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας!"


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *