Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Μαχητές Πειραματικού Πεύκων : Έναρξη προετοιμασίας

Ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους και οικονομικά υγιέστατους  συλλόγους στην πόλη , οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων , ξεκινούν την προετοιμασία τους. 
Με οδηγό την προάσπιση και προαγωγή καταρχήν του αθλητισμού , με μπροστάρηδες τους καλύτερους προπονητές και ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για το μπάσκετ οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων , θέλουν για άλλη μια χρονιά να εντυπωσιάσουν , όχι μόνο με την απόδοση αλλά και με το ήθος που διακρίνει , εδώ και χρόνια το σύλλογο .
Στις 16 και 17/8 (18:00) θα γίνει η πρώτη του παιδικού και εφηβικού , υπό την εποπτεία του Τόλη Συμεωνίδη .
Στις 21/8  (18:00) ξεκινούν τα τμήματα του Ανδρικού και Κ20 με μπροστάρη ποιον άλλον από τον Δημήτρη Γερφώτη.
Απ' ότι καταλάβατε μιλάμε για ένα σύλλογο , γεμάτο , σε όλα τα τμήματα, από τις ακαδημίες έως και το ανδρικό,  που απ ότι φαίνεται θα είναι όχι απλά ανταγωνιστικά αλλά πρωταγωνιστικά.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *