Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Εύα Κατωπόδη| Συνέντευξη: Σκεφτόμουνα καιρό να φύγω από τον ΠΑΟΚ

Μια διαφορετική συνέντευξη με την Εύα Κατωπόδη σε ρόλο Σεφ . Δημιουργόντας και τρώγοντας καταπληκτικά μπουρίτος , μας μιλάει για την περσινή περίοδο , τη φετινή και φυσικά για το Personal Training . 
Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία το καταπληκτικό Μεξικάνικο εστιατόριο  Hola Mexicana  και την καταπληκτική Κατερίνα, τον Αλέξανδρο και το Γρηγόρη.
Φυσικά τον Θεόδωρο Παστουρματζή (Food Blogger|Food Ambassador|Food Taster) .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *