Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου:Έναρξη προετοιμασίας


Καλούνται οι κάτωθι αθλητές να βρίσκονται ημέρα Τετάρτη 16/8 και ώρα 20:00 στο γήπεδο στα Ν. Μουδανία για την έναρξη της προετοιμασιας : Κιγμέτογλου Παναγιώτης, Μαυρίδης Αλέξανδρος, Αμπατζίδης Κωνσταντίνος, Δανάκης Παναγιώτης, Τσιμπής Αθανάσιος, Τζουβάρας Αλέξανδρος, Λαζαρίδης Κωνσταντίνος, Καραμπέκης Δημήτρης, Μυλωνίδης Σταύρος, Σικαλίδης Χαράλαμπος, Θεοδωρίδης Άγγελος, Σμυρλής Γιώργος, Παπαδημητρίου Δημήτριος.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *