Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


ΑΤΛΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ : ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΖΟ ΚΑΙ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ


Δυο ακόμα πολύ δυνατές προσθήκες για του Α.Ο.Κ. Άτλα Νεάπολης.
Η πρώτη είναι ο Βαγγέλης Τσαλικίδης από την ομάδα της ΕΚ. Σταυρούπολης. Ο Βαγγέλης έχει παίξει και στο ΣΑΠΚ Νεάπολης με συμπαίκτη τον Θεολόγου και με την εμπειρία του σε Α τοπικό και Γ εθνική θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και μια καλή χρονιά στον Άτλαντα.
Η δεύτερη είναι ο Γιώργος Πολύζος από τον ΑΣΚ Λαγκαδά έχει παίξει επίσης στις ομάδες ΑΕΣ Μετεώρων , Μακεδονικό , και Κόμπρες. Ο ύψους 2.05 center της ομάδας θα βοηθήσει πολύ κάτω από τα καλάθια. Η ομάδα του εύχεται να έχει υγεία και μια καλή χρονιά με την φανέλα του Άτλαντα....

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *