Ηρακλής | Στις 20 Αυγούστου το προπαιδικό και παιδικό

Καλούμε τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στις 12 το μεσημέρι, για το Παιδικό και στις 2 το μεσημέρι για το Προπαιδικό. Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Μιχάλη Τσάικου, Γιώργου Γεροφώτη, Λάζαρου Σιβένα.
Το Εφηβικό μας Τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, με "διπλές" προπονήσεις, από τη Δευτέρα 13/8, υπό τις οδηγίες του Head Coach Μάκη Καλανταρίδη.
Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαρούμε το παιχνίδι, να αναδείξουμε τους νέους Πρωταθλητές, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης).


Συνέντευξη : Καρά Αχμέτ Νεδήμ , Σουλιώτη Στέλλα και Μαμαλίγκατζη Μαρία

Επισκεφτήκαμε την πόλη της Ξάνθης και δεν μπορέσαμε να μην πούμε ένα γεια στον προπονητή της γυναικείας ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης  και φίλο Καρά Αχμέτ Νεδήμ . Αλλά και στις παίκτριες που βρίσκονται ακόμη στην πόλη και δεν έχουν πάει διακοπές : Σουλιώτη Στέλλα και Μαμαλίγκατζη Μαρία.
Δείτε τι μας είπαν για την Ασπίδα , την περασμένη σεζόν , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .
EXTRA 15% έκπτωση σε όλο το site για αγορές άνω των 60€, με τη χρήση του κωδικού "EXTRA15"! Ισχύει για αγορές έως 03/08/2017.

Coupon code: EXTRA15

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *