ΑΡΗΣ | Το νέο φυλλάδιο των ακαδημιών του Γυναικείου τμήματος

Ένα καταπληκτικό φυλλάδιο με όσα αντιπροσωπεύει η ομάδα των κιτρίνων : Attitude  Respect  Inspiration  Success  ( ARIS ).

Όταν ο Μέσσι έπαθε...Μαραντόνα!

Σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι μιμήθηκε τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Μαραντόνα, με ένα γκολ...ποίημα!


Ήταν 17 Απριλίου του 2007, όταν ο μικρός μάγος, Λιονέλ Μέσι, σήκωσε στο πόδι το Καμπ Νου και τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός τότε άσσος, με το νούμερο 19 στην πλάτη, έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να παραμιλάει για το γκολ που πέτυχε κατά της Χετάφε. Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο και...χόρεψε όλη την αντίπαλη ομάδα. 
Πολλοί ήταν αυτοί που παρομοίασαν το γκολ του Μέσσι, με αυτό του συμπατριώτη του και άλλοτε σπουδαίου σούπερ σταρ, Ντιέγκο Μαραντόνα. Τότε που ο σπουδαίος Ντιέγκο, πέρασε ολόκληρη την ομάδα της Εθνικής Αγγλίας. Οι κινήσεις και των δύο, ακόμα και η θέση από όπου ξεκινάν την κούρσα τους είναι ίδια. Λίγο πίσω από το κέντρο, από την αριστερή πλευρά, με τις ίδιες κοφτές τρίπλες, προκάλεσαν ζάλη στους παίχτες τις αντίπαλης ομάδας. 


Βασίλης Μπαντής

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *