Ηρακλής - Άρης 34 - 54 Κύπελλο Γυναικών ΕΚΑΣΘ

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του κυπέλλου γυναικών τηε ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Ηρακλή (Κ18) και του Άρη (Κ18)  .

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 
Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας και ακολουθείστε μας στο facebook , Instagram , Twitter

ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΣΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Κ20)

Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα , ο Παναθλητικός Πειραματικό κατάφερε να προηγηθεί , με βραχεία κεφαλή ,η ομάδα της Αρετσούς κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, κλείνοντάς το προηγούμενη με 47-44, εκμεταλλευόμενη κυρίως την έλλειψη των ψηλών από μεριάς των φιλοξενουμένων , οι οποίοι είχαν φορτωθεί  από νωρίς με τρία φάουλ. Ο Τσολάκης από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου με τρία και ο Παπανικολάου αποβλήθηκε στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου με πέντε.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν μαζί , με το σκορ να εναλλάσσεται. Στο τέλος ο Παναθλητικός Πειραματικό κατάφερε να προηγηθεί κει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σ' αυτήν την πρώτη αναμέτρηση , μεταξύ των δυο ομάδων. 
Την επόμενη Τρίτη 21:45 , στο κλειστό του Επταπυργίου θα μάθουμε ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση.Διαιτητές: Αγραφιώτης - Βασιλόπουλος

Δεκάλεπτα: 19-22,33-37,47-44,60-66

Αρετσού Α.Ο. ( Πετρόπουλος- Σαπλαχίδης ): Μιχαηλίδης Κ, Μιχαηλίδης Δ. 10, Παπαδόπυλος 15(1), Βαγιάτης 17(1), Δελκούσης , Βακιρτζής , Μαλλολάρι 14, Ξυγωνάκης 4.

Παναθλητικός Πειραματικό ( Δημητρόπουλος - Αλεξούδης ): Τεχνίτης , Παπανικολάου 2, Βαρίτης 12(4), Τσολάκης 2, Μαδεμλής 23, Διαμαντόπουλος, Βασιλείου 8(2), Κουνατίδης 2, Ζάχαρης 6(1), Σαμαράς 8, Γιαννούλης 3(1).

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *