Δημόκριτος - Πρωτέας 56-82

Παίζοντας καλό μπάσκετ κατά διαστήματα η ομάδα του Πρωτέα επικράτησε του Δημοκρίτου με 82-56.Στο πρώτο πεντάλεπτο αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα ο παίκτης του  Πρωτέα Πανταζής
Διαιτητές: Κώνης - Στούμπος.

Δεκάλεπτα: 15-26 , 28-47, 36-68, 56-82.

Δημόκριτος: (Χαχαμής),Παρπόρης 6, Τέντζος 12(2), Τουρλέσης 3, Χηκωνσταντίνου 2, Παπασωτηρίου 3(1), Στοίλας 2, Μπανιάς 16, Νατσιόπουλος 8, Αλεξανδρίδης 5, Τσιούκας.

Πρωτέας:  (Γουναρίδης),Σημαιοφορίδης 2, Προύσαλης 10(2), Γιαννακούδης 6, Παπαγιανίτσης 2, Μπαλαφούτης 4, Σαμαράς 4, Πλιόσκας Β.6 , Ρατόπουλος 17, Πλιόσκας Θ.7(1), Συμεωνίδης 6, Χλωρός 16(2), Πανταζής 2Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθλητικού Πειραματικού στους Ίκαρους Σερρών

Την Κυριακή 5-3-2016 στο γήπεδο των Σερρών η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Ικάρων σε ένα παιχνίδι μεγίστης σημασίας και για τις δυο ομάδες,αφού και οι δυο πλέον έχουν τον ίδιο στόχο. Την άνοδο.
Ένα γήπεδο το οποίο κατακλείστηκε από φιλάθλους των Σερρών και από παιδάκια των ακαδημιών του Σερραϊκού συλλόγου.
Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του μπάσκετ,τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ,με αποκορύφωμα όταν η ομάδα μας μετά το νικηφόρο για εμάς αποτέλεσμα,φώναξε στο κέντρο του γηπέδου,χειροκροτήθηκε από 250 και πλέον ανθρώπους που βρισκόταν στην κερκίδα.
Σαν διοίκηση του συλλόγου,νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους ανθρώπους των Σερρών για την άψογη φιλοξενία και ευελπιστούμε σύντομα να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε.
Καλή συνεχεία στη δύσκολη συνέχεια  του πρωταθλήματος.
Μετά τιμής 
Η διοίκηση του 
Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *