Δύναμη , Έκρηξη και Ισορροπία με τη Μάγδα Καραμπατζάκη | Vid - Pics

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ


Παρακολουθείστε τα βίντεο


ΖΕΣΤΑΜΑ: ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με ποδήλατο 5’. Ακολουθεί μια σειρά από δυναμικές διατάσεις και δρομικές και έπειτα εκτελούμε ένα κομμάτι ασκήσεων που περιλαμβάνουν την ενδυνάμωση του κορμού , κάτω άκρων και ισχύων.
Για την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων θα χρειαστούμε ένα μίνι λάστιχο.


Άσκηση κορμού στο TRX: Εδώ απομονώνουμε την άσκηση στη κίνηση των χεριών. Το σώμα διατηρείται σε ευθεία και δουλεύουμε πλάγια μετατόπιση των χεριών και επαναφορά 4Χ10

Άσκηση ισορροπίας πάνω σε BOSU ball: Εκτελούμε κάθετα αλματάκια με αλλαγές των ποδιών επάνω 3Χ10+10

Άσκηση με αντίσταση: Εκτελούμε μετωπιαία πίβοτ με λάστιχο και medball 2Χ10+10 και το ίδιο με ραχιαίο πίβοτ 2Χ10+10

Άσκηση πλάτης στο TRX: Κρατώντας το σώμα σε ευθεία πάντα εκτελούμε κάμψεις πλάτης με έσω στροφή στο ανέβασμα των χεριών 3Χ10

Άσκηση με σχοινιά: Το σώμα σε θέση άμυνας με πόδια σταθερά λυγισμένα και ίσια πλάτη εκτελούμε «κύμματα» δουλεύοντας εναλλάξ τα χέρια (15’’) κ…

Μόνο για ένα ημίχρονο ντέρμπι το ΜΕΝΤ - Ναύαρχος Βότσης 76-57 (Φωτορεπορτάζ)

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι στο κλειστό της ΜΕΝΤ έμοιαζε με ντέρμπι , μιας και οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια τιμή.

1ο Δεκάλεπτο: Στα πρώτα λεπτά ο Ναύαρχος Βότσης έκανε  το 0-5 , όμως η ΜΕΝΤ ανασυντάχθηκε και κάνοντας ένα 12-0, ανάγκασε την ομάδα του Βότση στο 1ο τάιμ άουτ (3:40 από το τέλος). Ο Βότσης ανέκαμψε στα εναπομείνοντα λεπτά και μείωσε τη διαφορά στο τρίποντο 16-13.

2ο Δεκάλεπτο: Ο Βότσης συνέχισε την καλή εμφάνιση στα πρώτα λεπτά του δεκαλέπτου και πήρε διαφορά 4 πόντων (16-20) αναγκάζοντας τη ΜΕΝΤ σε τάιμ άουτ. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 37-31.

3ο Δεκάλεπτο: Με τη ΜΕΝΤ να ανεβάζει τη διαφορά στο σκορ και την ομάδα του Βότση να χάνει τη συγκέντρωσή της , το σκορ διαμορφώθηκε στο 64-39.

4ο Δεκάλεπτο: Η Βιβή Διαβολεμένου χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες , ακόμη και το "Σπόρο" , και με σωστή διαχείριση της διαφοράς , πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και έμεινε αήττητη για 22η αγωνιστική , με σκορ 76-57.

ΔΙΑΤΗΤΕΣ : Πλατέλλα - Κασαπίδης 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13,37-31,64-37,76-57

ΜΕΝΤ( Διαβολεμένου -Σταματιάδου): Καμπίτση 18(4),
Πεταχτή 6, Χρυσοστομίδου 10, Ριτζαλέου 6, Τόσκα 10(3), Σωτηριάδου 5(1), Μπαμπικέρ 4, Καβακίδου 11, Σινάκου, Μπαξεβάνου , Δριστέλα 6 .

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Μαυρίδης - Μακροδημητρίου): Μπήχτα , Καρπόνη, Αραμπατζή 2, Νασουφίδου, Καζαντζή 19, Κιζιρίσδου 3, Πασχάλη 14(1), Παριανίδου 6, Ζούνη 2, Δέμιου 11(2). 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ