Δύναμη , Έκρηξη και Ισορροπία με τη Μάγδα Καραμπατζάκη | Vid - Pics

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ


Παρακολουθείστε τα βίντεο


ΖΕΣΤΑΜΑ: ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με ποδήλατο 5’. Ακολουθεί μια σειρά από δυναμικές διατάσεις και δρομικές και έπειτα εκτελούμε ένα κομμάτι ασκήσεων που περιλαμβάνουν την ενδυνάμωση του κορμού , κάτω άκρων και ισχύων.
Για την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων θα χρειαστούμε ένα μίνι λάστιχο.


Άσκηση κορμού στο TRX: Εδώ απομονώνουμε την άσκηση στη κίνηση των χεριών. Το σώμα διατηρείται σε ευθεία και δουλεύουμε πλάγια μετατόπιση των χεριών και επαναφορά 4Χ10

Άσκηση ισορροπίας πάνω σε BOSU ball: Εκτελούμε κάθετα αλματάκια με αλλαγές των ποδιών επάνω 3Χ10+10

Άσκηση με αντίσταση: Εκτελούμε μετωπιαία πίβοτ με λάστιχο και medball 2Χ10+10 και το ίδιο με ραχιαίο πίβοτ 2Χ10+10

Άσκηση πλάτης στο TRX: Κρατώντας το σώμα σε ευθεία πάντα εκτελούμε κάμψεις πλάτης με έσω στροφή στο ανέβασμα των χεριών 3Χ10

Άσκηση με σχοινιά: Το σώμα σε θέση άμυνας με πόδια σταθερά λυγισμένα και ίσια πλάτη εκτελούμε «κύμματα» δουλεύοντας εναλλάξ τα χέρια (15’’) κ…

Πέρασε ο Πιερικός από την Καλαμαριά

Με ελλείψεις παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες στο παρκέ του ΔΑΚ Καλαμαριάς .  Ο Πιερικός ξεκίνησε με δυνατή άμυνα με πολλές λύσεις στην επίθεση και ευτύχισε να προηγείται στο πρώτο δεκαλεπτο με 11-17.
Ο Πιερικός συνέχισε την καλή άμυνα και διατήρησε τη διαφορά κλείνοντας το
ημίχρονο στο 19-27.
Στο 3ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά και πήραν διψήφια διαφορά (19-31) . Ο Απόλλων μείωσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ,  στους 5 , με τρίποντο της Ιγγλέζου 30-35.
Στο 4ο δεκάλεπτο ο Απόλλων αρχικά μείωσε με δυο βολές της Καϊμακτσή και πέρασε μπροστά 36-35 , με τη Σταμπή να σουτάρει για 2.
Ο Πιερικός κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ με τη Φλώρου 1.13 από το τέλος. Η Ιγγλέζου αστόχησε σε δυο βολές στα 27"  και ο Απόλλων  χάνει και την επόμενη επίθεση. Στο φάουλ που γίνεται η ο Αρχέλαος ευστοχει σε 1 βολή  και διαμορφώνει το τελικό 40-43.

ΔΙΑΤΗΤΕΣ : Λελούδας , Γεωργούλης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-17,19-27,30-35,40-43.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης): Σταμπή 2, Ιγγλέζου 12(2), Παλλάνη, Καλαντίδου 6, Ακσεχέρογλου 4, Σολωμού 6, Φλώρου, Καϊμακτσή 10, Γραμματικού.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Τσιρογιάννη): Διονυσίδου, Κωνσταντινίδου, Πουρσανίδου 3Ζουγκουρίδου 2, Φλώρου 12, Γκοτζαμάνη 11, Παπανικολάου, Μπαγκλαρίδου, Λεκάι, Κωτούλα 13(1), Δημητρίαδου 2.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ