ΑΡΗΣ | Το νέο φυλλάδιο των ακαδημιών του Γυναικείου τμήματος

Ένα καταπληκτικό φυλλάδιο με όσα αντιπροσωπεύει η ομάδα των κιτρίνων : Attitude  Respect  Inspiration  Success  ( ARIS ).

Η Ευγενία Κωτούλα για το παιχνίδι Πιερικός Αρχέλαος - Ολυμπιακος Βόλου

Ο Πιερικός Αρχέλαος μετά και από αυτό το παιχνίδι , με τον αήττητο και πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου , έδειξε ότι έχει πραγματικά την ποιότητα και τα κότσια να παραμείνει στην Α2 εθνική .
 Μετά το τέλος του αγώνα η Ευγενία Κωτούλα δήλωσε στο GrSpotakia:

"Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ να κερδίσουν. Σε όλη την αναμέτρηση το σκορ ήταν εναλλασσόμενο. Η ομάδα μου στερήθηκε της νίκης εξαιτίας κάποιων λεπτομερειών. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση όλων μας και ιδιαίτερα των νεαρών κοριτσιών οι οποίες ξεπέρασαν τον εαυτό τους και τις προσδοκίες πολλών. Παρότι δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα χθες συνεχίζουμε την προσπάθεια μας προσηλωμένοι στο στόχο μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια την προπονήτρια μου Τασούλα Τσιρογιάννη και ευχαριστώ προσωπικά όλο τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει"


Διαιτητές: Φούντζηλας, Σελεβός

Δεκάλεπτα: 18-15, 28-30, 36-41, 51-53

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Τσιρογιάννη): Πουρσανίδου, Ζουγκουρίδου 6(1), Φλώρου 10, Γκοτζαμάνη 9, Παπανικολάου 2, Μπαγκλαρίδου 5(1), Λεκάι, Κωτούλα 17(2), Δημητρίαδου 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Παγκαλίδου, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 19, Τότσι, Χούτα, Ντελή, Ταντουρόφσκα 12(2), Δημητριάδου 10, Ζήτη 2, Ζέρβα 10, Νούλα, Κοτσιάφτη.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *